KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Na Novojičínsku se ztratil školák, zřejmě kvůli nešťastné lásce

Od pátku pátrali policisté z Novojičínska a dobrovolníci z obcí Hostašovice a Hodslavice po 14letém chlapci z Hostašovic, který se nevrátil domů. Důvodem k jeho zmizení by mohla být nešťastná láska. Chlapce se podařilo nalézt v neděli ráno.


 

„V pátek ráno odešel chlapec do školy, kam už ale nepřišel,“ uvedl novojičínský policejní mluvčí Zbyněk Tomšík s tím, že školákův mobil je nedostupný. Policisté pracují s několika verzemi, doufají však, že si chlapec nesáhl na život. Nedávno se totiž rozešel s dívkou a právě to by mohl být důvod jeho zmizení.

„Po chlapci pátrají policisté a dobrovolníci ze dvou obcí, zatím se našel pouze jeho batoh s osobními věcmi,“ informoval mluvčí s tím, že do pátrací akce byl zapojen i vrtulník s termovizí.

V současné době pročesávají policisté lesní porost v blízkosti Zrzávek, což je lokalita ležící na rozhraní okresů Nový Jičín a Vsetín. Podle informací policie byl chlapec údajně spatřen už v pátek večer v Hranicích na Moravě.

Chlapec, který je hubené postavy, měří asi 165 centimetrů a má hnědé vlasy i oči, měl v době odchodu z domova na sobě pravděpodobně šedočernou bundu, modré rifle a šedočerné botasky.


(Zdroj: Krimi Zprávy Vsetín)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín